Contact

Wij maken graag kennis met u. Neem hier contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.


Hoe kunnen we u helpen?

Seyoch zal proberen zo spoedig mogelijk contact met u op te nemen om uw vragen, of opmerkingen te beantwoorden. Mocht het antwoord langer duren wordt u hiervan op de hoogte gesteld, zodat u weet dat we eraan bezig zijn.

Veel gestelde vragen

Allereerst zullen we een analyse maken, waarna we verschillende concepten zullen voorstellen. Een passend concept wordt dan verder uitgewerkt tot een volledige ontwerp, gevolgd door de uitwerking. We zullen in alle fases contact met onze klanten behouden omtrent de ontwikkelingen van het project.

De kosten van projecten zullen altijd volledig afhankelijk zijn van de unieke wensen van de klant. Pas na een kennismakings gesprek kunnen we een betere inschatting maken voor uw project.

Helaas nog niet, maar we proberen mogelijkheden voor onze klanten in de toekomst uit te breiden. In een totaal pakket zullen wij op dit moment app ontwikkeling in samenwerking doen met een derde partij.

Dat kan! Laat het ons weten en dan maken we graag met u een afspraak voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Ook dit is geen probleem, voor allerlei disciplines kan Seyoch u een gratis gesprek aanbieden met de juiste professionals om tot een creatief concept te komen.

Seyoch Multimedia maakt gebruik van een netwerk aan professionals met ieder hun eigen sterke kanten. Speciaal voor uw opdracht zoeken wij een passende fotograaf, copywriter of vormgever. Komt u uit het noorden en legt u graag contact met een vormgever bij u uit de buurt? Ook dit is mogelijk via Seyoch, professionals door het hele land.

Everything is possible

Bel of WhatsApp naar +31 (0) 6 30 400 331 of stuur een mail naar info@seyoch.nl

WhatsApp

Email

Send message