We build brands

Branding service categorien waarvoor u terecht kunt bij Seyoch

Paintbrush 2 Streamline Icon: https://streamlinehq.com
Branding & design

Logo, Graphic design, brand styling, photo & video

Megaphone 2 Streamline Icon: https://streamlinehq.com
Marketing & Strategy

Online, Social media, planning, campaign

Fingerprint 2 Streamline Icon: https://streamlinehq.com
Creative Concepts

Unieke brand building concepten op maat

Branding diensten die je merk sterk maken

Wat is branding?

Bij het opstarten van een bedrijf is het van groot belang om goed na te denken over de waarden die je bedrijf naar buiten moet dragen. Branding is een groot begrip waarbij verschillenden diensten een geheel vormen tot een service die uw bedrijf helpt nieuwe klanten te genereren, maar ook uw oude klanten te behouden. Hoe profileert u zich op de markt? Welke vormen van promotie gebruikt u? Is uw logo en huisstijl nog van deze tijd? Welke visuele middelen kunt u allemaal verbeteren? Dit totaal beeld is branding.

Fresh branding time!

U gaat de beslissing nemen om uw bedrijf een goede branding service te geven. Wat gaan wij doen? Aller eerst kijken we samen met u wat uw wensen zijn en hoe uw bedrijf zich moet gaan uiten naar de klanten. Onze visuele diensten steken uw bedrijf in een nieuw up-to-date jasje zodat u zich bezig kunt houden met zaken doen.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Branding & design

De totale vormgeving van alle communicatie van het merk, denk hierbij aan logo & huisstijl, website, grafisch ontwerp etc. Bij Seyoch is alles mogelijk!

Video

Video betreft alle communicatie in de vorm van bewegend beeld, of het nou voor een promotie video is, voor social media of reclame is. Maak ook jouw communicatie sterk

Strategie

Middels een grondige Brand Analyse ontwikkelen wij een Brand Strategy op maat, een combinatie van creative marketing en communicatie strategieën.

Creative Concepts

Laat je merk er tussen uitspringen door een unieke vorm van communicatie en klantenbinding. Creative concepts maakt jouw merk een ervaring.

Grafische elementen in Branding & communicatie

Wanneer u ondernemer bent weet u als geen ander hoe belangrijk de uitstraling van uw bedrijf kan zijn voor uw omzet. Hier kunnen wij een handje helpen, van flyer- of logovormgeving tot complete huisstijlen. Middels een netwerk aan professionals zorgt seyoch voor de juiste vormgever voor uw bedrijf! Voor een snel een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunt u ook contact opnemen via WhatsApp.

Promotiemateriaal

Een sterke vorm van reclame is promotie materiaal. Met een kleine gift aan potentiele klanten kunt u uw naam vergroten en het begin van een klanten band opbouwen.  Onbewust waarderen de mensen het gebaar van uw bedrijf. De pen of aansteker waar het logo opstaat wordt vaker gebruikt en zo zien mensen uw logo meerdere malen en wordt uw bedrijf eerder gecontacteerd bij behoefte aan uw product of service.

BUILDING BRANDS

Effectieve branding elementen op maat om jouw merk een boost te geven.

Webdesign

Er zijn twee hoofd categorieën in webdiensten, de eerste en meest gevraagde is Webdesign, de tweede is Web-based programmatuur. Wanneer u een toegankelijk systeem nodig heeft om gegevens geordend uit te wisselen vanuit verschillende locaties, dan bent u bij Seyoch op de juiste plaats. Afhankelijk van uw behoefte zullen er meerdere creatieve informatie beheer concepten worden voorgesteld en in samenwerking met verschillende grafisch-designers wordt ook het oog gegeven wat het wil.

Video

Video is een breed begrip, vandaar dat er ook op een breed gebied service verleend kan worden. Voor zowel opnames video- of geluidsopnames als totaal producties. Een opsomming van mogelijkheden:

  • Totaal Productie
  • Motion Graphics
  • Info Graphics
  • Camera Opnames
  • Post-Production
  • Editing
  • Geluids Opnames
  •  

Staat dat wat u zoekt er niet tussen? Neem contact met ons op voor een gesprek. Seyoch maakt gebruik van een netwerk van professionals zodat ieder concept uitvoerbaar is.

Motiongraphics

dit is een fictieve vorm van video, elk element kan vanaf nul gemaakt worden. Dit kan op verschillende manieren, enkele voorbeelden zijn motion-, en info-graphics, typografische animatie of 3D. Motiongraphics is vaak het meest aantrekkelijk om informatie te presenteren.

Fotografie

Fotografie wordt gedaan door onze vaste fotografe Charlotte. Als afgestudeerd fotograaf is zij dan ook in staat om voor uw bedrijf de mooiste foto’s te maken zodat u zichzelf op de beste manier kan representeren. 

 

Strategie, marketing en communicatie

Absoluut niet te vergeten, is hoe al deze branding elementen in worden gezet. Door een uitgebreide analyse over uw bedrijf uit te voeren zal blijken waar de sterkte en zwakte punten liggen. Er zullen concepten bedacht worden die in trials getest worden om in een korte periode erachter te komen welke strategie het beste voor toekomst en groei is. We richten ons niet alleen op een hype boost, maar ook op de resultaten op lange termijn, zodat de groei van uw bedrijf ook kan blijven voortzetten.