Branding  & Brand design

De specialiteit van SEYOCH, the banding company, is het creëeren en verfijnen van uw branding. Of u nou een startup, MKB of multinational bedrijf bent, SEYOCH ontwikkeld branding op maat naar uw behoefte en positie op de markt.

Paintbrush 2 Streamline Icon: https://streamlinehq.com
Logo & Huisstijl

De basis voor elk bedrijf, een sterk logo en huisstijl

Code Monitor 1 Streamline Icon: https://streamlinehq.com
Webdesign

Een sterk communicatie middel vereist een sterk design

Color Swatches Streamline Icon: https://streamlinehq.com
Branding elements

Grafisch ontwerp, promotie materiaal, video & fotografie

Layers 1 Streamline Icon: https://streamlinehq.com
Total branding

Volledige branding zorgeloos uitbesteden

De definitie van branding

Branding is niet de som van een checklist, branding is het resultaat ervan. De indruk, emotie en beleving die de klant krijgt in zijn ervaring met het merk. Branding gaat dus verder dan alleen design. Een mooi logo design is absoluut onderdeel van branding, maar een logo is geen branding. Een logo is een symbool. En voor een individuele klant stat dit symbool voor zijn ervaring met het merk. De som van alle branding elementen vormt het merk en hoe deze ervaren worden in het totaal beeld is branding.

Kennis maken & een kopje koffie

Het is wel zo prettig om eerst kennis te maken. Maak daarom een gratis afspraak om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken.


Logo & Huisstijl

Een logo en huisstijl is de rode draad in het design wat alle elementen met elkaar verbinding en consistentie in het merk geeft. Het is de visuele vorm van communicatie, de uitstraling, de keuze van kleuren, lettertypes en vormgeving bepaald hoe sterk je met je doelgroep communiceert. Middels de juiste stijl trek je de klanten naar je toe.

Webdesign

De website van je bedrijf is je eigen platform welk volledig custom made gemaakt kan worden om de maximale potentie uit je bezoekers te halen. Doormiddel van een sterk UX/UI design en content op maat richten we ons op de juiste doelgroep voor de beste conversie. Websites maken we voor iedere klant volledig op maat, gebaseerd op de behoeften van het bedrijf en de doelgroep. 

Grafisch ontwerp

Grafisch ontwerp komt overal terug, in advertenties, social media, website of webshop, folders en flyers, goodies of video. Door alle grafische elementen in lijn te zetten met de huisstijl wordt de communicatie consistent en de boodschap effectiever. Kleur en vorm gebruik zijn dan ook erg bepalend voor de conversie. Door sterk grafisch design in te zetten bereik je eindelijk die klanten die je voorheen misliep. Lees meer over onze werkwijze en hoe wij jouw bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen.

Promotie artikelen

Bedrijven deelt goodies en promotie artikelen uit zodat het item keer op keer gezien wordt zolang het gebruikt wordt. Pennen en aanstekers blijven vaak niet eens bij de persoon die ze ontvangt. Het herhalend laten zien van een logo werkt dan ook sterk in je branding strategie. Bij Seyoch bedenken we welke promotie artikelen het beste werken voor de doelgroep, op korte én lange termijn. Vraag naar de mogelijkheden voor jouw merk te promoten bij je doelgroep.

Studio Foto & Zo Bag

Creative Branding

Unieke branding met een twist

Laat het bedrijf uitbinken doormiddel van creatieve branding methodes die meer publiek omzet tot klanten. Maak een afspraak voor meer informatie voor uw mogelijkheden.

Totaal pakket

Uw gehele branding zorgenloos uit handen geven

Laat de branding van uw bedrijf over aan Seyoch en wij leveren al het benodigde branding werk aan zodat u zich kunt focussen op uw bedrijvigheid en geen zorgen hoeft te maken om uw visuele reputatie