Webdesign

Wij helpen je met de realisatie van jouw website

Bij een uniek merk hoort natuurlijk een uniek design met custom look & feel.

Altijd een webdesign op maat

Je eigen platform en vanuit de hele wereld bereikbaar!

In tegenstelling tot de meeste van onze concurrenten, maken wij elke website volledig op maat, geen ingekochte thema’s, maar vanaf nul speciaal ontwikkeld en geoptimaliseerd voor de behoeften van jouw bedrijf. Wij nemen je mee in het design en ontwikkel proces zodat we er zeker van kunnen zijn iedere klant tevreden te maken met het eindresultaat. Doordat elke website uniek op maat gemaakt wordt zijn onze offertes ook op maat gemaakt. Neem daarom contact op voor een kennismakingsgesprek zodat wij meer duidelijkheid kunnen bieden over onze diensten.

Branding

Design

Creativity

Strategry

Hoe wij te werk gaan

We starten altijd met een kennismakingsgesprek zodat wij jou en het bedrijf leren kennen. Middels een soort interview krijgen we inzicht in de huidige marktpositie en strategie├źn die worden toegepast. Tevens denken wij mee met branding strategie├źn voor op de website. Gedurende de gehele ontwikkeling van de website zullen we contact momenten inplannen om jou op de hoogte te houden van het proces. Zo kunnen we gewenste aanpassingen vroegtijdig implementeren voor een zo efficient mogelijk proces een optimaal eindresultaat.

Phase 01 - Start
Phase 02 - Concept
Phase 03 - Branding
Phase 04 - Coding
Phase 05 - Afronding
Kennis maken
Om een idee te krijgen van het bedrijf, de huidige marketing, de doelgroep en de visie, is een eerste gesprek van groot belang.
Design Concept
Op basis van grove design voorstellen bepalen we een gewenste richting voor het project.
Branding & Design
Door all branding elementen en kleuren te verwerken in het design komt het merk tot leven.
Design to Coding
Om het design klaar te maken voor het web zal dit volledig omgezet worden in custom code voor uw website.
Oplevering & test
Na het live zetten van de website zullen we nog een korte test periode houden om te perfectioneren.

In contact komen voor de mogelijkheden?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen snel contact met je op om al je vragen te beantwoorden en jou een duidelijk beeld te geven over de mogelijkheden met Seyoch.