Video

Het sterkste middel om in te zetten!

Video / film / animatie / promo / visual

Of het nu gaat om een promotievideo, een digitale advertentie of een interne bedrijfsvideo, een branding bureau helpt van begin tot eind. Van concept en script tot realisatie en implementatie, wij begeleiden het project met oog op strategie, design en vorm van communicatie die optimaal bij jouw onderneming.

Drone inzetten?

Magnifieke shots van het bedrijf of een project? Ontdek de eindeloze mogelijkheden waarmee een bedrijf op de kaart gezet kan worden.

Waarom video zo sterk werkt?

Bewegend beeld trekt aandacht, onbewust schieten onze ogen naar beweging. Eenmaal de aandacht van de kijker geeft video eindeloos veel opties om je doet te bereiken. Dit kan doormiddel van film, animatie, motion-graphics of info-graphics.  Bij Seyoch kunnen we al je wensen vervullen om ook jouw bedrijf, product of dienst mooi in het daglicht te zetten.

Video projecten op maat

Wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen kunnen wij u exact zeggen na een eerste gesprek.

Kennis maken is wel zo belangrijk om een productie op maat te realiseren die aansluit bij de strategie die bij het bedrijf past. Gedurende dit gesprek leren we elkaar kennen, bespreken we de branding details van het bedrijf en de mogelijkheden die erbij passen. Samen brainstormen we naar de beste opties die ook binnen het budget van de onderneming past.