Humanu Zorg

Humanu Zorg

Branding

Unieke zorg op maat, ook als het niet binnen uw zorgverzekering pakket valt.

Colors

Mulberry Crayola
Paradise Pink
Mango Tango
Deep Saffron
Maximum Yellow Red
Jasmine
Raisin Black

Wat is Humanu Zorg?

Humanu Zorg is de aanvullende zorg die niet binnen uw zorgverzekering vallen. Omdat zorg meer is dan alleen medische zorg, maar ook aandacht en kleine klusjes, biedt Humanu Zorg u hulp waar het systeem faalt. Bij Humanu Zorg staat dan ook psychisch welzijn hoog op de lijst. Bijvoorbeeld een wandeling met een slecht ter been en eenzaam ouder persoon.

Logo & Huisstijl

Seyoch startte het project voor Humanu Zorg met de branding. Het logo en de huisstijl is de basis van de stijl van een bedrijf. Richtlijnen waren warme kleuren, duidelijkheid en een logo met een achterliggende gedachte: twee handen die zorg uitdrukken. Door de twee handen abstract te stileren werd een duidelijk herkenbaar icoon gedesignd voor Humanu Zorg.

De Website

De zorg die Humanu biedt is voornamelijk gericht op een oudere targetgroep. Een clean, duidelijk en makkelijk leesbaar design werd ontwikkeld voor deze website. Er werd onderzoek gedaan naar leesbaarheid van verschillende lettertypes bij de oudere doelgroep. Niet zoals verwacht bleek Josefin Sans duidelijker te zijn voor deze doelgroep, mede door de breedte, contrast en spacing van de letters.